Kamçıllı İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını zenginlik olarak görerek,onları eğitim öğretimin odak noktası haline getiren ve etkili bir iletişimle ´Öğrenmeyi Öğrenen´bireyler yetiştiren,aynı zamanda onları sosyal ve toplumsal hayata en etkili biçimde hazırlayan bir kurumuz.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanunun genel amaç ve ilkelerine ve Atatürk ilke ve inkılaplarına uygun olarak;bütün öğrencileri yetenek ve kabiliyetleri ölçüsünde gelişmelerini sağlayacak ve kendine güvenen,kendini ifade edebilen,topluma faydalı,milli değerlere sahip,ahlaklı davranışlarıyla örnek oluşturabilecek bireyler olarak yetişeceği ortamlar hazırlamaktır

Başarılar:

Saatler: 9.00 - 14.30
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0266 2638088

WEB - https://samlikamcillilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kamçıllı Mah. Prf. Necmettin Erbakan cad. No4 Balıkesir

Adres - Kamçıllı Mah. Prf. Necmettin Erbakan cad. No4 Balıkesir

Ulaşım Merkezdeki köylü garajından kalkan köy arabaları ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 27 KM